ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

16 ΙΟΥΝ 2018

LG: Η υψηλή τεχνολογία της LG Electronics συνάντησε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική στην εκδήλωση Upgrade Your Project

undefined

 

To τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως χορηγός τεχνολογίας στην εκδήλωση Upgrade Your Project που διοργανώθηκε από την εταιρεία CENTRO σε συνεργασία με την εταιρεία Kanelli SA με την επιμέλεια του Archisearch.gr. Η ειδικά σχεδιασμένη για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli SA στον Πειραιά, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στη χρήση των υλικών, επανεξετάζοντας την σχεδιαστική και αρχιτεκτονική προσέγγιση στο σχεδιασμό του επίπλου, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά των πρωτοποριακό σχεδιασμό των LG Ultra Stretch Signage οθονών και OLED Curved τηλεοράσεων. 

Οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν από κοντά µια ποικιλία σύγχρονων υλικών και είδαν πρωτότυπες εφαρμογές τους στα έπιπλα κουζίνας, βεστιαρίουκαι καθιστικών για χρήσεις σε έργα διαφόρων τύπων, όπως τουριστικά καταλύματα. Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Luca Pangrazzi από το τμήμα Research & Development της Cleaf, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρεία Kanelli. Επίσης,, η αρχιτέκτων & Designer Ελένη Μπρασίνικα του γραφείου Bllend Design επιμελήθηκε την βιωματική εμπειρία παρουσίασης της σχεδιαστικής πρότασης της CENTRO. 

undefinedundefined

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκατοντάδες καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του 86 ιντσών Ultra Strech Web OS Signage Monitor (σειρά BH5C), που ήταν τοποθετημένο σε κατακόρυφη (portrait) εγκατάστασης τύπου pillar στον εκθεσιακό χώρο, αναβαθμίζοντας την συνολική διακόσμηση και αρχιτεκτονική του. 

undefinedundefined

Η LG έδωσε επίσης το παρών με μία οθόνη υψηλών προδιαγραφών που πρόσφερε την απόλυτη εμπειρία θέασης στους επισκέπτες. Η κυρτή υπέρ-υψηλής ανάλυσης LGOLED Curved 77 ιντσών (77EC980V) αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, που αποδίδει το απόλυτο μαύρο και τέλεια χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία.

 undefinedundefined