Τα νέα των μελών μας

KSD: Στην KSD ανέθεσε το Ξ.Ε.Ε. τις πινακίδες πιστοποίησης των τουριστικών καταλυμάτων

undefined

 

Στην εταιρία KSD εμπιστεύτηκε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος την κατασκευή των πινακίδων πιστοποίησης των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων – επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων σε αστέρια και κλειδιά, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η εταιρία, μετά από διαγωνισμό, ανέλαβε την κατασκευή και την ταχυδρομική, προσωποποιημένη αποστολή, πανελλαδικά, στα πιστοποιημένα καταλύματα, των πινακίδων, οι οποίες πιστοποιούν τη σχετική κατάταξής τους. 

Οι πινακίδες είναι κατασκευασμένες από plexiglass με 2χρωμη εκτύπωση μεταξοτυπίας, ιδιαίτερης αισθητικής και εμφάνισης. 

Στις υποχρεώσεις της KSD, με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε με το Ξ.Ε.Ε., ήταν, μεταξύ άλλων, και η συσκευασία των πινακίδων σε ειδικό φάκελο, ο οποίος εξασφάλισε ότι δεν θα υποστούν κάποια φθορά, κατά τη μεταφορά και παράδοσή τους. 

undefined

«Η KSD εμπλουτίζει με ένα ακόμη αξιόλογο έργο το χαρτοφυλάκιό της. Ένα έργο το οποίο μας εμπιστεύτηκε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, μετά από διαγωνισμό, τιμώντας την εταιρία μας με την εμπιστοσύνη του», είπε, αναφερόμενος στην πρόσφατη αυτή συνεργασία της KSD με το ΞΕΕ, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Δεριζιώτης. 

Υπενθυμίζεται ότι η KSD λειτουργεί από το 1995, με διευρυμένο τομέα δραστηριοτήτων, ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, της παραγωγής εντύπων, των δημοσίων σχέσεων, της διαχείρισης και ανάπτυξης social media και των hotel amenities.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο