Τα νέα των μελών μας

Corissia Hotels: Βράβευση ξενοδοχειακής αλυσίδας Corissia Hotels

undefined

 

Ανακοινώθηκαν στις 04.01.2017 από την διαδικτυακή πλατφόρμα Holiday Check τα βραβεία για τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης. 

Την βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν πάνω από 1 εκ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης Holiday Check θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτή αποτελεί μάλιστα βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία. 

Στην Κρήτη βραβεύτηκαν φέτος 10 συνολικά ξενοδοχεία με το Holiday Check Award 2017. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι βραβεύτηκαν και οι 3 μονάδες της ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Corissia στη Γεωργιούπολη. 

Το “χρυσό βραβείο“ απονέμεται μόνο σε ξενοδοχεία που έχουν βραβευτεί με το ετήσιο βραβείο της πλατφόρμας τουλάχιστον 5 έτη στη σειρά χωρίς διακοπή. Μόνο 3 ξενοδοχεία στη Ελλάδα και συνολικά 32 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει μέχρι σήμερα το Holiday Check Gold Award.

 

Corissia Beach Hotel***+            

 undefined

Το ένα από τα βραβευμένα ξενοδοχεία της Κρήτης, το Corissia Beach Hotel στην Γεωργιούπολη, έλαβε επιπλέον την μέγιστη διάκριση της πλατφόρμας το Holiday Check Gold Award. Λαμβάνει το βραβείο Holiday check Awardτα τελευταία 7 συνεχόμενα χρόνια.

 

Corissia Harmony Hotel****+ 

 undefined

Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας, Corissia Harmony, έλαβε το βραβείο στον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του, κάτι που όπως δηλώνουν οι διοργανωτές είναι εξαιρετικό επίτευγμα.

 

Corissia Princess Hotel**** 

 undefined

 

Το ξενοδοχείο Corissia Princess παραμένει στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών καθώς διακρίνεται συνεχόμενα από το 2009 με το συγκεκριμένο βραβείο, με εξαίρεση το έτος 2013, όπου τιμήθηκε με το βραβείο «Top Hotel 2013”.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο