Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Μεγάλη συμμετοχή στο 4ο Business Travel Professionals Forum

undefined

 

Για 4η συνεχή χρονιά η SWOT | Simple Way Of Tourism διοργανώνει στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το Business Travel Professionals Forum (BTPF 2016), που αφορά άμεσες προγραμματισμένες συναντήσεις, ορισμένου χρόνου, ξενοδοχείων από την Ελλάδα & τη Διεθνή αγορά με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της χώρας μας.

Η ζήτηση και η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη διοργάνωση, με τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, να δηλώνουν μαζικά της στήριξή τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Με την 4η διοργάνωση του μεγαλύτερου τουριστικού Β2Β Forum στην Ελλάδα, συνεχίζουμε ένα σύγχρονο θεσμό στην ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 8 ώρες εργασιών συνολικά, πραγματοποιούνται περισσότερες από 1500 συναντήσεις, με μεγάλο αριθμό επιτυχημένων συμφωνιών για όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν. Επίσης, για δεύτερη χρονιά θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε, Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς από την Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον προορισμό Ελλάδα και την ανάπτυξη συνεργασιών».

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως 21 Οκτωβρίου 2016) ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο btpf@swot.gr

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο