Τα νέα των μελών μας

City Unity: Χορηγός εκδήλωσης της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας

 

undefined

 

Η Τουριστική Αστυνομία Γλυφάδας διοργάνωσε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.  

To Alpine Center, Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης. 

Οι πρωτοετείς σπουδαστές συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση, αναλαμβάνοντας στο πλαίσιο της πρακτικής τους εξάσκησης και κάτω από πραγματικές συνθήκες να σερβίρουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα που είχαν παρασκευάσει οι συμφοιτητές τους, του τμήματος Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής υπό την επίβλεψη του διακεκριμένου Chef Πάνου Ιωαννίδη. 

undefined

Η παρεχόμενη υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε συνδυασμό με τη άριστη τεχνική κατάρτιση και τη καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας προετοιμάζει τους σπουδαστές να διακρίνονται και να υπερέχουν στους επισιτιστικούς, ξενοδοχειακούς και τουριστικούς τομείς από το πρώτο έτος των σπουδών τους. 

Αυτό εμπνέει τους σπουδαστές και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν, καθώς δέχονται τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά, την άριστη εμφάνιση και τις τεχνικές τους δεξιότητες.

undefined

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή του τμήματος Food & Beverage, Αντώνη Παρούση και τον Chef Πάνο Ιωαννίδη για την ακαδημαϊκή και πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών και την ενεργή συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε ενέργεια και δραστηριότητα του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity ώστε να προβληθούν το ταλέντο, οι δεξιότητες και οι ικανότητες των σπουδαστών μας. 

Ευχαριστούμε επίσης το Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας κύριο Αλέξανδρο Σταθόπουλο που μας εμπιστεύθηκε για να υποδεχθούμε και να εξυπηρετήσουμε τους υψηλούς καλεσμένους της εκδήλωσης, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο, το Δήμαρχο Γλυφάδας κύριο Γεώργιο Παπανικολάου, την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Κυρία Έλενα Κουντουρά, τον επικεφαλή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κύριο Κ. Κάρκαλη και πολλούς άλλους ακόμα προσκεκλημένους.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο