Τα νέα των μελών μας

TripInView: Δημιουργήστε το προφίλ του ξενοδοχείου σας και προωθήστε το παγκοσμίως και δωρεάν

undefined

 

Το TripInView δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ξενοδόχους να αναδείξουν τα ξενοδοχεία τους παγκοσμίως με έναν μοναδικό τρόπο.

Όλοι οι ξενοδόχοι μπορούν να προσθέσουν ή να κατοχυρώσουν το προφίλ του καταλύματός τους στο TripInView εντελώς δωρεάν.

Δημιουργήστε το δικό σας προφίλ

Δημιουργώντας ένα προφίλ για το ξενοδοχείο τους, οι ξενοδόχοι μπορούν να προβληθούν σε ταξιδιώτες από περισσότερες από 180 χώρες οι οποίοι ψάχνουν για προορισμούς και ξενοδοχείο για να περάσουν τις διακοπές τους.

Με την δημιουργία προφίλ στο TripInView οι ξενοδόχοι μπορούν να εμπλουτίσουν το προφίλ του ξενοδοχείου τους χρησιμοποιώντας τις αεροφωτογραφίες του TripInView, τις φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο καθώς και να έχουν τον πλήρη έλεγχο των πληροφοριών που ενδιαφέρουν τους χρήστες του TripInView, π.χ περιγραφή παροχών, εγκαταστάσεων κ.α.

 undefined

Συμμετέχετε στην λίστα του προορισμού

Με την εγγραφή ή την κατοχύρωση του ξενοδοχείου στο TripInView, τα ξενοδοχεία έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν τις εγκαταστάσεις τους με τον εκάστοτε προορισμό. Για παράδειγμα οι χρήστες οι οποίοι θέλουν να εξερευνήσουν το σύνολο της ακτογραμμής της Πάτμου, μπορούν επίσης να δουν και τα διαθέσιμα ξενοδοχεία της περιοχής.

undefined

Προαπαιτούμενα συμμετοχής

Το μόνο προαπαιτούμενο για να χρησιμοποιήσουν αυτή την υπηρεσία δωρεάν, είναι τα ξενοδοχεία να έχουν ήδη ένα λογαριασμό στη Booking.com ή στην Expedia.com, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για να ανακατευθύνει τους χρήστες σε περίπτωση που αυτοί ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε κράτηση. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hoteliers@tripinview.com ή να καλέσετε στο 210 69 30001. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο