Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Το ξενοδοχείο Titania επιλέγει Fast@Friendly Internet Access by Mikenopa

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, ολοκλήρωσε με επιτυχία, μία ακόμη εγκατάσταση internet, στη ναυαρχίδα των τετράστερων ξενοδοχείων, στο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο Titania,  μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access® by Mikenopa.

Ολόκληρο το σύστημα σύνδεσης στο διαδίκτυο αναβαθμίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας απευθείας χρεώσεις των υπηρεσιών internet στους λογαριασμούς των δωματίων, ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός επιλέχθηκε με προσοχή κι ενσωματώθηκε πλήρως στους χώρους του Ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες του Ξενοδοχείου Titania, θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση στο internet υψηλών ταχυτήτων, είτε βρίσκονται σε ένα από τα 385 δωμάτια, είτε συμμετέχουν σε εκδήλωση στους χώρους συνεδρίων, είτε απολαμβάνουν το γεύμα τους με θέα την Ακρόπολη στο μαγευτικό Olive Garden ή στην κοσμοπολίτικη Brasserie. Επίσης, κάθε αίτημα για πληροφορίες ή τεχνική υποστήριξη παρέχεται σε 24/7/365 βάση.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Ένα από τα ιστορικότερα και μεγαλύτερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, εμπιστεύτηκε τη Mikenopa για τους πελάτες του, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το σύνολο των διαδικτυακών υπηρεσιών του, προσφέροντας ευελιξία και ποιότητα στους πελάτες και προσδοκώντας στην αύξηση των κερδών του».

Ο κ. Βασίλης Μπουγουλιάς, General Manager του Ξενοδοχείου Titania, επεσήμανε από την πλευρά του τα εξής: «Μένοντας πιστοί στις αρχές μας  να εξελισσόμαστε συνεχώς και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, προχωρήσαμε στη ριζική αναβάθμιση του συστήματος internet για τους πελάτες μας, προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο πρόσφατα ανανεωμένο πρόσωπο του ξενοδοχείου με κύριο γνώμονα να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο