Τα νέα των μελών μας

Next Step: Συστήματα online κρατήσεων

Η Next Step ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των online κρατήσεων για ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία από 2003. Η εταιρεία έχει αναπτύξει αρκετά τουριστικά portals όπως τα www.myvacations.gr, www.hellenic-villas.gr, www.zakynthosonline.gr

Τα συστήματα online κρατήσεων της Next Step ΕΠΕ βασίζονται στην πλατφόρμα TravelProxy που έχει η ίδια αναπτύξει. Το TravelProxy είναι ένα σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών κρατήσεων για τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ένας ηλεκτρονικός πράκτορας που συνδέει πολλαπλούς προμηθευτές με ηλεκτρονικά και παραδοσιακά κανάλια πώλησης. Τα τουριστικά προϊόντα διατίθενται στους τελικούς πελάτες μέσω καναλιών πώλησης – distribution channels – που ορίζονται δυναμικά στο σύστημα από το χρήστη. Με αυτή την προσέγγιση, δίνεται η δυνατότητα ορισμού διαφορετικού τιμοκαταλόγου, προσφορών, πολιτικής χρέωσης – ακύρωσης και διαθεσιμότητας σε κάθε κανάλι πώλησης. Βασικός στόχος του συστήματος είναι η ενοποίηση των προϊόντων από διαφορετικούς προμηθευτές σε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης. Μέσω XML και Web Services, το σύστημα συνδέεται με επιλεγμένους wholesalers, ενσωματώνοντας τα προϊόντα τους στο σύστημα.

Η τελευταία εγκατάσταση του TravelProxy είναι το online τουριστικό portal www.smartdealtravel.com, το οποίο πάρα τον μόλις ένα μήνα λειτουργίας του έχει μεγάλη ανταπόκριση από επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο