Τα νέα των μελών μας

Ηλιότοπος Συνέδρια: 6ο Διεθνές Συνέδριο για τα Συνέδρια και τα Ταξίδια Κινήτρων (IMIC 2010)

Το καθιερωμένο πλέον συνέδριο IMIC θα πραγματοποιηθεί για έκτη φορά, 10-11 Φεβρουαρίου 2010, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Το συνέδριο απευθύνεται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και κυρίως σε όσους δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο χώρο των συνεδρίων και των εκδηλώσεων.

Σε αυτό το συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στη δημιουργία και τη διαχείριση επιτυχημένων και δυναμικών προϊόντων και brands. Θα παρουσιασθούν υπαρκτά παραδείγματα αλλά και πρωτότυπα σχέδια και μελέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ομιλητές, ξένοι και Έλληνες, προέρχονται τόσο από τον πανεπιστημιακό χώρο όσο και από το χώρο των επιχειρήσεων. Ορισμένοι από αυτούς έχουν μιλήσει και σε παλαιότερα συνέδρια, όπως η Linda Pereira από την Πορτογαλία και άλλοι είναι καινούριοι στο IMIC, όπως ο Ray Bloom, ιδρυτής και πρόεδρος της διεθνούς έκθεσης IMEX καθώς και ο  περιζήτητος ομιλητής Padraic Gilligan από την Ιρλανδία.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΣΕΤΕ και του συνόλου των τουριστικών φορέων. Platinum Sponsor του IMIC 2010 είναι η Emporiki Bank.

Αναλυτικές πληροφορίες για το IMIC 2010 θα βρείτε στη σελίδα http://imic2010.conferences.gr

Το φετινό IMIC πλαισιώνεται από το 2010 Athens Tourism Symposium με θέμα «International Congress on Current Trends in Tourism Management and Tourism Policy» το οποίο οργανώνεται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας σε συνεργασία με την Ηλιότοπος Συνέδρια.

Αναλυτικές πληροφορίες για το ATS 2010 θα βρείτε στη σελίδα http://ats.conferences.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο