Τα νέα των μελών μας

Crowne Plaza Athens City Centre: Βραβείο υψηλής ποιότητας

Το ολοκαίνουργιο Crowne Plaza Athens City Centre (www.cpathens.com)  την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ για το 2009 ως ένα από τα 23 κορυφαία ξενοδοχεία της αλυσίδας Intercontinental Hotels Group  για την Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Η Intercontinental Hotels Group είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα παγκοσμίως αφού ξεπερνά τα 4400 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο. 

Η διάκριση «Torchbearer» του ξενοδοχείου είναι αποτέλεσμα τόσο των κρυφών ελέγχων (mystery guests) που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση όσο και της ικανοποίησης των πελατών που υπολογίζεται μέσω των ερωτηματολογίων τα οποία συμπληρώνονται και αποστέλλονται κατευθείαν στα κεντρικά γραφεία της Intercontinental Hotels Group. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει ουσιαστικά την εξαιρετική ομαδική δουλειά που έχει πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2009. Στόχος του ξενοδοχείου και τη νέα χρόνια είναι η διαρκής βελτίωση με σκοπό την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των πελατών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο