Τα νέα των μελών μας

Altervision: Ο νέος ιστότοπος της Altervision είναι εδώ

H Altervision προχωράει σε μία νέα εποχή δημιουργικότητας και υψηλών επιδόσεων με τον σχηματισμό της November Holdings Group, μαζί με τις συνεργαζόμενες εταιρίες Critical Publics και edg designlab. Με την ευκαιρία αυτή, γιορτάζουμε τη δημιουργία του νέου μας εταιρικού ιστότοπου και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.altervision.gr

Ο ιστότοπος φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, την ομάδα μας, τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές μας. Εξερευνώντας τις αντίστοιχες ενότητες, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πρόσφατα ή ακόμη και για παλαιότερα έργα μας. Αντικατοπτρίζοντας τη δυναμική φύση της εταιρίας μας, η ενότητα «News» του ιστότοπου θα ανανεώνεται συχνά με εταιρικά νέα και ανακοινώσεις αναφορικά με έργα μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο